Werkwijze

DeepData heeft een passie voor online marketing. Meer dan 30 jaar gezamenlijke online marketing ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij weten waar en vooral hoe het nog beter kan. Doordat wij gewend zijn aan de voortdurende uitdaging van ingewikkelde problemen, in een wereld waarin de ontwikkelingen op rap tempo doorgaan, lossen wij complexe kwesties op om zo onze dienstverlenging steeds te verbeteren en te perfectioneren. Onze online marketing afdeling zorgt voor alle vormen van Online Marketing: Social Media, e-mail marketing, affiliate marketing, SEO/SEA en conversie optimalisatie.

Klanten

Wij begrijpen als geen ander dat een goede relatie met u als klant, valt of staat met een uitstekende service, persoonlijke communicatie en betrokken instelling. Wij vinden het belangrijk om uw visie en ideeën te mengen met onze creativiteit, ervaring en online marketing expertise. De combinatie van dit geheel zorgt voor het best mogelijke resultaat.

Ontwikkelingen

Doordat u een persoonlijk aanspreekpunt heeft, waar u nauw contact mee heeft tijdens het marketing proces. Geen uurtje-factuurtje consultancy met langdradige rapporten, maar concreet uw doel bewerkstelligen. Uw persoonlijke online marketing specialist zal voor u het verschil maken. DeepData bestaat uit een team van jonge professionals opgegroeid in de online wereld waar we ons in bevinden. De lijnen tussen de afdelingen zijn erg kort, waardoor uw specialist op de hoogte is van alle ontwikkelingen en deze ontwikkelingen gemakkelijk toe te passen zijn op uw platform.

Werkomgeving

De mogelijkheden qua online marketing zijn voor ons oneindig. Daarnaast zijn de functionele mogelijkheden voor elk bedrijf en elke ondernemer anders. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen qua online marketing, neem dan gerust contact met ons op.