Daag de wereld van Online Marketing uit!

Wij hebben plaats voor een enthousiaste en creatieve stagiair(e) Marketing en Communicatie bij een snelgroeiend internetbedrijf.

Lijkt het je leuk om onze marketing en managementprojecten op te bouwen en te ondersteunen met jouw ideeën en creativiteit? Denk jij out of the box? Heb je affiniteit met online marketing? Dan vind je bij ons een interessante en leerzame stageplek. Wij bieden een leuke uitdagende stage binnen een jong en dynamisch team.

De studenten zullen de marketingafdeling gaan ondersteunen met alle vormen van online marketing: Social media, e-mailmarketing, affiliate marketing en conversie optimalisatie.

Hierbij zul je veel communiceren met affiliate partijen en de marketing director over lopende acties en campagnes (Affiliate Marketing). Daarnaast verdiep je je ook in marketingstrategieën waarbij je nog meer relevant bezoek naar de vele bekende en uiteenlopende websites zult trekken.

Naast een uitdagend takenpakket is er volop ruimte voor eigen initiatief en het initiereen (en uitvoeren) van goede ideeën. Wij bieden jou een marktconforme stagevergoeding en afhankelijk van hoe je jezelf ontwikkelt kun je zelfstandig projecten gaan oppakken.We gooien je zeker in het diepe, maar laten je niet verdrinken!

Neem contact met ons op