gebouw

De eerste stenen van ons kantoorpand werden gelegd in 1995. Een in het oog springend en onder architectuur gebouwd uniek kantoorgebouw gelegen op het representatieve bedrijventerrein “Paardenveld” te Ijsselstein

werkplek

Elke werkplek is ruim opgezet. We werken aan mooie zit-sta bureaus, die elektrisch in hoogte verstelbaar zijn. Afwisselen tussen zitten en staan komt de productiviteit ten goede en wij stimuleren dit van harte! We werken allen met 2 beeldschermen, zodat we ook een omvangrijk digitaal bureaublad kunnen benutten. Specifieke wensen qua OS of computer? Geen enkel probleem. Wij zijn geheel flexibel op het moment dat het de efficiëntie ten goede komt.

kantoor boven

Door de moderne architectuur en bouw methode van ons kantoorpand hebben we veel licht inval, zodat een lichte, open ruimte wordt gecreëerd die past bij ons bedrijf. Een open werkvloer zorgt ervoor dat je contact houdt met je collega’s en nodigt uit tot een spontane spar-sessie, spontane ontmoetingen of korte conversaties over het werk of over iets anders. We hebben de open werkvloer zo ingedeeld dat het ruimtelijke effect van het pand benut blijft, terwijl er voldoende privacy is. Zo werk je in een fijne open ruimte die huiselijk aanvoelt en niet als een standaard kantoor gevuld met teveel werkplekken.

parkeerplaats

Uit onderzoek is gebleken dat werken met uitzicht op groen de tevredenheid en stemming van de medewerkers ten goede komt. Vandaar dat is gekozen voor dit pand. Het grootste park van de omgeving “De Binnenhof” ligt om de hoek. Vanuit het kantoor heb je een goed uitzicht over de buurt en de verschillende groenvoorzieningen om het kantoor heen.

kantoor boven

Op de 2e verdieping bevindt zich onze kantine. De kantine is zo ingericht dat een duidelijk onderscheid wordt gemaakt tussen de werkplek en de ruimte waar we onze vrije tijd doorbrengen. Het is een fijne plek waar je je direct op je gemak voelt. Uiteraard is hier naast lunchen ook ruimte voor ontspanning.

vergarderruimte

Op de 2e etage is een mooie open meeting room, waar regelmatig bijeenkomsten zijn. Deze zaal nodigt uit tot creativiteit en een spar sessie met een van de collega’s en is voorzien van comfortabele stoelen voor tijdens de meetings. Daarnaast is er ook ruimte om te ontspannen in deze ruimte en jezelf weer even helemaal op te laden!

parkeerplaats

Rondom het kantoorpand beschikken we over genoeg parkeergelegenheid. Naast de deur parkeren (gratis) is geen enkel probleem!