DeepData is op verschillende markten actief in binnen en buitenland. Dit zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Moderne communicatie middelen als Skype en e-mail zorgen voor snelle communicatie waarbij het geen uitzondering is dat je in gesprek bent met meerdere klanten. Het is essentieel om snel te kunnen handelen en beslissingen te nemen. Wij proberen onze tijd zo goed mogelijk in te delen door een goede planning te maken. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en schakelt snel tussen de verschillende afdelingen.

Werkwijze

De afdeling sales bestaat uit meerdere sales professionals die honderden klanten per dag bedienen. Tijdens een wekelijks afdelingsoverleg worden de juiste prioriteiten gesteld en worden doelen vastgelegd. Hier is ieders inbreng zeer belangrijk, we delen onze kennis en ideeën met elkaar zodat we samen tot een planning komen waar iedereen zich in kan vinden en aan kan houden.

Klanten

Door ons internationale karakter bevinden onze klanten zich over de hele wereld. Voor veel bedrijven is DeepData een partner van strategisch belang. Wij streven naar een vruchtbare en langdurige relatie met de klant waarbij beide partijen de vruchten plukken van de samenwerking. Wij werken veel met e-mail en Skype om contact te onderhouden met onze klanten. Wij werken vanuit ons moderne kantoorpand in Vleuten, maar uiteraard is er een ontvangst ruimte om klanten face-to-face te kunnen spreken.

Ontwikkelingen

Een gezond bedrijf als DeepData blijft zich ontwikkelen en de ontwikkeling van haar medewerkers stimuleren. De ontwikkelingen in onze markten worden dagelijks gemonitord en daar is belangrijk schakelen de sleutel. Zo vinden we continu nieuwe kansen voor ons business model. Wij bieden onze medewerkers de mogelijkheid om jaarlijks maximaal 2 weken te besteden aan (vak gerelateerde) cursussen/opleidingen.

Werkomgeving

Het grootste deel van de tijd brengen we op kantoor door, een goede, ergonomische werkplek is dus essentieel. We werken met snelle hightech systemen zodat je gemakkelijk kunt blijven switchen tussen de verschillende programma’s waar je mee werkt. De werkplekken zijn ergonomisch ingericht en in een hoogte verstelbaar bureau behoort tot de mogelijkheden.